Пејачката Тијана Тодевска, денеска Дапчевиќ, која се омажи во Белград и таму ја продолжи кариерата е незадоволна од тоа што го добила од Македонија.

Пејачката Дапчевиќ, сестра на пејачката Тамара Тодевска, која не го знаеше ни текстот од химната на Македонија, а ја претставуваше Македонија на Евровизија, говори за Бекстејџ, прилог во кој се возвишува Тијана Дапчевиќ:

Насолзеното и емотивното излагање на Тијана погледнете го во видеото кое може да го отворите ТУКА.