Претседателот Стево Пендаровски денеска ќе има средба со министерот Никола Димитров.

– Претседателот на РС Македонија, Пендаровски, денеска во Вила Водно ќе го прими министерот за надворешни работи Димитров, соопштуваат од Кабинетот на претседателот.

Средбата е закажана во 14 часот.