Креативна Македонија и ESNAF \ ЕСНАФ денеска во Скопје го организираат Третиот новогодишен базар.

Базарот ќе се одржи во хотелот Континентал, а на него 80 ракотворци ќе изложат повеќе видови рачни изработки.