Во најновата снимка од 42 секунди пуштена на ЈуТјуб, лидерот на СДСМ Зоран Заев, за Албанците во Македонија вели дека пет банки не вредат на пазарот на гласови.

Во новата аудио бомба тој меѓудругото вели:

„Пет банки не вредат. Не вредат на пазарот на гласови. Со избори и они ќе се валоризираат….“