Денеска четврток, 4 март 2021 година, 63-иот ден во годината. До крајот на годината остануваат уште 302 дена.

Сонцето во Скопје изгреа во 6 часот и 6 минути, а ќе зајде во 17 часот и 25 минути.

Денов трае 11 часа и 19 минути.

Месечината, која е во фаза на полна Месечина, ќе изгрее во 23 часот и 46 минути, а ќе зајде во 9 часот и 1 минута.