Здравствен Информативен Центар – ЗИЦ „Медикал Караџи Турс“ со огромно задоволство за прв пат го пречекува онкологот проф.д-р Џемил Билир, авторитетниот специјалист од болницата Медикал Парк во Истанбул.

Д-р Џемил Билир ќе спроведе целосно БЕСПЛАТНИ КОНСУЛТАЦИИ за сите пациенти со онколошки заболувања на кои им е потребно второ медицинско мислење и се заинтересирани за можностите за лекување во странство за нивната онколошка болест.

Сите оние кои сакаат да добијат второ медицинско мислење од специјалистот за да се уверат дека ја носат најдобрата одлука за нивното здравје, можат да се јават на телефонските броеви на Здравствениот Информативен Центар:

☎ +38971314005
☎ +38943220904

и да закажат термин.

Зошто е важно да ги искористите бесплатните консултации со проф.д-р Џемил Билир?

  • има големо искуство и може да ви даде алтернативно објаснување за вашите здравствени проблеми.
  • може да ви понуди различен план за лекување од оној што ви е понуден.
  • може да понуди третман кога ќе се утврди дека нема третман за вашата болест.
  • ќе ви понуди информиран избор во врска со вашата болест.
  • ќе ви ги објасни можните ризици и придобивки од третманот.
  • ќе одговори на сите ваши прашања во врска со вашата болест.

Закажувањето е задолжително и сите они кои сакаат да го добијат стручното медицинско мислење од проф.д-р Џемил Билир може да закажат термин на следниве телефонски броеви:

☎ +38971314005
☎ +38943220904

Или да го побараат својот посакуван термин онлајн на: 📧 macedonia@medikara.bg

На лице место, пациентите мора да достават медицински документи и испитувања што се направени до денес.

Ве молиме имајте во предвид дека за време на консултациите нема да се вршат физички прегледи.

Бесплатните консултации се спроведуваат врз основа на медицинските документи кои моментално им се достапни на пациентите.