Ознака: Медикал Караџи Турс

За сите пациенти со неврохируршки заболувања – бесплатни консултации со светски познатиот неврохирург проф. д-р Дениз Конииа на 8. Јуни во Скопје

Бесплатни консултации со специјалистот по урологија доц. д-р Каан Ѓокчен на 2. Март во Велес

Бесплатни консултации со турскиот специјалист по пластична и естетска хирургија д-р Али Џан Гуненч на 16. декември 2023 година во Велес

Бесплатна консултација за трансплантација на бубрег, црн дроб или консултации за општа и онколошка абдоминална хирургија со проф. д-р Булент Јунал на 16.12.2023 во Велес

Бесплатни консултации со проф.д-р Џемил Билир за сите пациенти заболени од карцином на 25. ноември 2023. година во Велес

Патувајте во Истанбул бесплатно со Здравствен Информативен Центар „Медикал Караџи Турс“ и консултирајте се со врвни специјалисти во болница Мемориал!

Бесплатно до Истанбул со Здравствен Информативен Центар „Медикал Караџи Турс“ за бесплатна консултација со специјалистите за ин витро во болница Мемориал!

За сите пациенти со очни болести офталмологот д-р Еркан Булут ќе спроведе бесплатни консултации на 23-ти Септември 2023 година во Велес

Бесплатни консултации со еден од најдобрите гастроентеролози во Р. Турција проф. д-р Самет Јардимчи на 23-ти Септември 2023 година во Велес

Бесплатна консултација од проф. д-р Булент Унал – специјалист за трансплантација на црн дроб и бубрег на 8. април во Македонија