За сите пациенти со очни болести – офталмологот д-р Еркан Булут ќе спроведе бесплатни консултации на 23.09.2023 година.

Здравствениот Информативен Центар – ЗИЦ „Медикал Караџи Турс“ за прв пат го пречекува офталмологот од светска класа – д-р Еркан Булут на 23 септември во Велес.

Неговата посета ќе се одвива во рамките на нивната иницијатива да им овозможи на сите пациенти пристап до најсовремените методи и технологии во медицината.

Сите оние што сакаат да ја искористат можноста за бесплатна консултација со Д-р Еркан Булут на 23.09.2023 во Велес, треба однапред да закажат термин на:

☎️ +389 71 314 005
☎️ +389 43 220 904

❗ На лице место, пациентите мора да достават медицински документи и испитувања што се направени до денес.

❗ Ве молиме имајте во предвид дека за време на консултациите нема да се вршат физички прегледи.