За сите пациенти со прекумерна тежина, кои треба да вметнат гастричен балон или гастричен ботокс – бесплатна консултација во Велес со специјалистот проф.д-р Самет Јардимчи на 23.09.2023 г.

На 23.09.2023 година, во градот Велес, Здравствениот Информативен Центар – ЗИЦ „Медикал Караџи Турс“ за прв пат го пречекува Проф. д-р Самет Јардимчи специјалист за:

  • Баријатриска хирургија – Хирургија за прекумерна тежина
  • хирургија дијабет тип 2
  • Операција на тумор
  • Гастректомија на ракав
  • Третман на гастроезофагеален рефлукс
  • Гастроинтестинална хирургија
  • Операција на желудникот
  • Лапароскопска хирургија
  • Третман на воспалителни болести на цревата
  • Колоректална хирургија

Специјалистот во текот на денот ќе спроведува потполно бесплатни консултации за сите пациенти на кои им е потребна консултација, второ мислење или лекување во странство за нивните болести.

Она што треба да го направат пациентите кои сакаат да ја искористат бесплатната консултација со проф. д-р Самет е да се јават на броевите на Здравствениот Информативен Центар – ЗИЦ „Медикал Караџи Турс“

☎ +38971314005
☎ +38943220904

и да закажат термин за консултација.