На 16 Декември 2023 година, во Велес, Здравствениот информативен центар „Медикал Караџи“ за прв пат го пречекува специјалистот за пластична и естетска хирургија – д-р Али Џан Гуненч. Авторитетниот специјалист од болницата Медикал Парк во Истанбул ќе спроведе БЕСПЛАТНИ КОНСУЛТАЦИИ за сите пациенти на кои им е потребна пластична и естетска хирургија, а кои имаат потреба од второ медицинско мислење и се заинтересирани за можностите за хируршки третман во странство за нивниот естетски проблем.

Оние кои сакаат да добијат второ мислење од специјалистот за да се уверат дека ја носат најдобрата одлука за нивното здравје, можат да се јават во здравствениот информативен центар на +389 71 314 005 и да закажат термин.

Кој е д-р АлиЏан Гуненч?

Во 2013 година дипломирал медицина на Универзитетот во Истанбул. Од 2013 до март 2019 година, тој бил асистент и дел од тимот на болницата за обука и истражување Шишли Етфал. Од март 2019 до април 2019 година, тој е дел од тимот на болницата за обука и истражување Шишли Етфал. Во 2019 година ја завршува својата специјализација по пластична и реконструктивна хирургија во Шишли Етфал. Од јуни 2019 до јули 2021 година, тој е дел од тимот на Клиниката за пластична, реконструктивна и естетска хирургија на Државната болница Јалова како специјалист. Од август 2021 година, тој е дел од тимот на болницата Медикал Парк.

Сфери на работа :

• Ринопластика
• Пластични операции на градите
• Липосукција
• Фејслифтинг
• Импланти на брадата

Зошто е важно да ги искористите бесплатните консултации со д-р Али Џан Гуненч?

– Специјалистот има искуство и може да ви даде алтернативно објаснување за вашите здравствени проблеми.
– Специјалистот може да ви понуди различен план за лекување.
– Специјалистот ќе ви понуди проверен избор во врска со вашиот третман.
– Специјалистот ќе ги објасни можните ризици и придобивки од третманот.
– Специјалистот ќе одговори на сите ваши прашања во врска со вашиот третман.

Сите пациенти на кои им е потребна пластична и естетска хирургија и сакаат да добијат стручно медицинско мислење од д-р Али Џан Гуненч на 16.12.2023 година во Велес, треба однапред да закажат термин на:

• телефон: +389 71 314 005
• или да резервираат онлајн термин на macedonia@medikara.bg

На лице место, пациентите мора да ги достават медицинските документи и тестовите што им се направени до денес.

Ве молиме имајте во предвид дека за време на консултациите нема да се вршат физички прегледи.