БЛОКАДА НА СКОПЈЕ: Раскрсници и булевари ќе бидат паркинг за приватните автобуси додека не се седне на маса за договор со Арсовска

/ 05.12.2022

Директорот на „Слобода превоз“, Ленин Јовановски денеска преку изјава за медиумите објави дека протестите ќе продолжат се додека не се седне на маса и да се разговара за овој настанат проблем.

Автобусите остануваат на трите раскрсници, но можно е и проширување на протестот на други булевари.

Целата изјава слушнете ја и погледнете ја во видеото:


Од истата категорија