Ознака: топ

„БРАЌАТА“ НЕ ДАВААТ ЕФТИНО СИРЕЊЕ: Бугарија ни продава скапа струја, Скопје ќе го моли Брисел да ја плати разликата

ПЕНДАРОВСКИ ОД БУГАРИЈА: Можам да забележам дека во последно време прилично е смирена реториката од Софија кон Скопје

(видео) РАСИПНИЧКО ВЛАДЕЕЊЕ: Бившиот градоначалник на Гази Баба дал над 2,5 милиони денари на четворица миленици на власта  

АФЕРА БРОИЛО: Народот треба да знае кои фирми блиски до власта профитираат од енергетската криза поради која 12.000 се затворени

БЕКТЕШИ: Ниту Македонија ќе купува гас од Србија, ниту таа струја од нас, туку ќе правиме трампа – Србија ќе дава гас, а ќе добива струја

Свет 14:06

ЕКСПЛОЗИЈА ВО ШПАНИЈА: Повредени 18 лица од кои 10 се деца при научен експеримент за време на фестивал во каталонскиот град Жирона

ФОН ДЕР ЛАЈЕН: Бугарија почнува нова ера, ЕУ може да се ослободи од руската енергетска зависност, ќе направиме силна Енергетска унија

МЕЛНИЧАРИТЕ „МЕСАТ“ НОВА ЦЕНА: Лебот, брашното и печивата ќе поскапат за најмалку 10 отсто поради скапата електрична енергија

ФРЛАЊЕ ЕНЕРГИЈА ВО ВОДА ВО ЕНЕРГЕТСКА КРИЗА: Од гасоводот Северен тек истече гас еднакво на тримесечните потреби на Данска

СОБРАНИЕ: Власта доби гласови и од опозицијата и едногласно прогласи кризна состојба, сега останува до април да ја решава