Категорија: Македонија

НА ДЕНЕШЕН ДЕН: Пред 28 години е прогласен Денот на македонската полиција во чест на 7 мај 1903-та и Смилевскиот конгрес на ТМОРО

Нема договор меѓу МОН и родителите кои се против дигитализирани учебници

ЗАЕВ: Од средбата Пендаровски – Мицкоски нема зијан!

НАТО-вецот Заев се вакцинираше со Синофарм

26 нови починати лица од Ковид 19, 324 позитивни лица од 2 660 тестови или 12 отсто

4 МИЛИОНИ ЕВРА: Рашковски е мало дете за секретарот на Скопје, Аврамовска-Мадиќ, а Шилегов е „фатен жив“!

М-Р ГЕРОВСКИ, НЕОСТВАРУВАЊЕ НА ПРОГРАМСКИТЕ ОПРЕДЕЛБИ НА СДСМ – II ДЕЛ: Прашањето за доверба што го постави Заев – спротивно на правото на ЕУ!

АДВОКАТ ГЕРОВСКИ, НЕОСТВАРУВАЊЕ НА ПРОГРАМСКИТЕ ОПРЕДЕЛБИ НА СДСМ – I ДЕЛ: Промена на името на државата!

МАРИЧИЌ: Со онлајн судења ќе заштедиме 3.000 дрвја во земјава или 2,5 тони хартија, 15 милиони евра и ќе ја зголемиме ефикасноста за 60 отсто

КОВИД И КАЗНИ: Скратениот полициски час го прекршиле 22 граѓани, а 508 не носеле маска