На интернет кружи фотографија со необични чорапи, со ликот на претседателот на САД, Доналд Трамп.

Освен ликот чорапите имаат и коса. Погледнете и одлучете дали станува збор за нова мода или за старомодната антипропаганда против претседателот Трамп.