Ѓорги САЈКОСКИ, генерален секретар на ВМРО-ДПМНЕ

Во знак на почит, како делегација на ВМРО-ДПМНЕ со Антонио Милошоски и Дафина Стојаноска положивме свежо цвеќе за 20-годишнината од свирепото убиство на Македонците од тетовско Непроштено кои беа киднапирани во конфликтот во 2001 година.
Да се сеќаваме и да го негуваме споменот на нив.
Слава им!