Поднесете си оставки, одете си! Директно одговорен е Зоран Заев. Тој пред 3 недели организираше партиски избори каде околу 60000 луѓе кои што излегоа на гласање, со тоа го зголеми ризикот за ширење на вирусот. Планираше да организира пандемиски попис, пишува д-р Игор Николов од ВМРО-ДПМНЕ на Фејсбук.

Венко Филипче за цело време му аминуваше заедно со комисијата за заразни болести и директорите кои непрофесионално и по секоја цена за да ги зачуваат фотељите ги одобруваа будалаштините на Зоран Заев.

Покажете малку срам и одговорност! Одете си!