На излетничко место за нудисти во Берлин дошло до необичен инцидент, кога дива свиња придружувана од двете младенчиња, на еден од нудистите му ја украла торбата во која бил неговиот лаптоп, пишува РТЛ.

Возрасниот маж почнал да трча по неа, а фотографиите од незгодата се проширија по социјалните мрежи.