Еден од новите 4 автобуси, кои општина Прилеп ги набави за цена близу еден милион евра, неофицијално останал дефект уште на првата проба, објави порталот Маркукуле.

Автобусот е фотографиран на патот Прилеп – Битола, а според фотографиите на него се врши некаква интервенција, пишува порталот.