Атрактивната новинарка Дилета Леота се врати на работа.

Таа моментално работи во ТВ компанијата ДАЗН, а веднаш објави нова фотографија од работа, по што фановите беа воодушевени.

Провокативна фотографија ги откри нејзините гради, а илјадници коментари пристигнаа за рекордно време.

Таа неодамна изјави дека ја погодуваат невистини за кои вели дека е „лесна жена“ и дека трча по богатите.