Душица Јаковлевиќ беше една од најприродните водителки во Србија.

Но и таа реши да промени нешто на себе. Пред камерите таа направи естетски зафат, односно си вбризга ботокс.

Пред јавноста тоа го претстави како сосема нормална работа која треба да ја прават славните личности.