Велат една слика вреди илјада зборови, а еве една од 14 милиони…

Се сеќавате на СЈО, на маичките со СЈО, на филмот за Чарлиевите ангели, на маршот „Секој ден во шест“…?

Е, денес ги уживаме благодетите од тие филмови: Седи дома со Милчо и арчи од лубрикантите од милион и кусур евра… За забава против коронавирусот!

(Д.Г.)