Првиот вицепремиер Артан Груби на Фејсбук се пофали со новата „инвестиција“.

Главниот во Владата ги промовираше новите двојазични униформи и автомобили испишани на албански јазик.

„Уште една успешно завршена мисија, како што ветивме“, се пофали Груби.