Исчезнато е лицето Стефан Ангеловски од нас. Горно Оризари.

Младоро момче е восоко 190см. има тежина од околу 90 килограми.

Стефан е облечен во црна маица, бермуди и бели патики.

За било каква информација јавете се на 192.