Веќе седми ден е исчезнат 73-годишниот Мирослав Видовски од Скопје.

Тој живее во Центар, на улицата „11-ти Октомври“, од каде му се губи трагата, соопштија од семејството.

Неговото семејство замолува доколку некој има било какви информации да се јави на бројот 077/626-145 и да  информира.

Да помогнеме сите во пронаоѓањето на Видовски.