Денеска во Скопје, кај хотелот Александар Палас се одржа Skopje Classic Day 2019 организирано од Gentleman’s Crew Skopje. Дел од автомобилите можете да ги погледнете на следните фотографии:

Alfa Romeo Spider

BMW 700

BMW M635CSI

Cadillac Series 62 Convertible

Fiat 130 Pininfarina

Mercedes 280 SL

Mercedes 450 SLC

Mercedes W115 220D

Mitsubishi Galant GLX

Oldsmobile Cutlass Supreme

Porsche 356 Coupe

Porsche 901 Targa

Porsche 912

Porsche 930 Carrera

Rover 2000

Triumph Herald

Volga GAZ-22

Willy’s Jeep