Поради уличен дефект на водоводната цевка Ф 80 милимети на улица „Че Гевара“ до ОУ „Браќа Рамиз“, прекин во водоснабдувањето имаат корисниците од оваа и од улицата „Вашингтонска“ во Шуто Оризари.

Како што соопшти ЈП „Водовод и канализација“ – Скопје, водоснабдувањето е прекинато од 08:20 часот и ќе трае до остранување на дефектот.