Твитерџијата Седо Перо објави интересна карикатура на Бројлер Бројлеровски на Твитер.

Во идентитетската карта на Бројлеровски пишува: националност Чикен Бургер, а полот не му е ни машки ни женски, едноставно северен.

Но, карикатура не се прераскажува, погледнете ја!