После 6 и половина години порази, омаловажувања и срам кои ги трпеа граѓаните во Македонија поради власта на ДУИ и СДС, редно е да ја ослободиме Македонија од овие пранги и да ја направиме и горда и твоја заедно со народот, вели претседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски.

-Да ја вратиме Македонија повторно на народот!