Визијата „Македонија повторно твоја“ е Македонија во која веруваш и која ја сакаш и ја заслужуваш, порача лидерот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски, кој објави видео на својот Фејсбук профил.

„Македонија на успеси, Македонија за која навиваш и со која се гордееш“ – посочи Мицкоски.