Пратеникот Антонио Милошоски стана топ тема во грчките медиуми откако го развеа поранешното македонско знаме со Сонцето од Кутлеш на планината Олимп.

На ова реагираше и Милошоски, пратеник од ВМРО-ДПМНЕ, на социјалните мрежи:

– Слабо разбирам грчки, но мислам дека ги разбрав, напиша Милошоски.