Цветанка СТАНЧЕВСКА

Браќа и сестри, чесни луѓе во вера и љубов кон Бога!
На Св. Илија (Илинден) на нашата Ника да подариме љубов и помогнеме!
На Ника и е дијагностицирана болеста BETA THALASSEMIA MAJOR. За надминување на болеста е потребна трансплантација од несроден донор во болницата Yeditepe Hospital. Пред транспантацијата потребно е да се изврши уште една операција (Vesicoureteral reflux). Операцијата чини 46 000 евра, а семејството е финансиски немоќно. Затоа замолуваме сите кои сме во можност да донираме сретства за што поскоро Ника повторно да го живее нормалниот (како и сите останати) детски живот.
Да споделиме и помогнеме – однапред благодарам! ❤
Линк за донирање:

https://www.gofundme.com/f/please-donate-to-help-little-nika