Игор ПЕЧЕВСКИ

На 4ти февруари (сабота) 12 часот пред Влада
Борбата продолжуваа со Надеж дека ЦФ ќе значи Целосно Функционални наместо Цистична Фиброза
Конечно да го добиеме лекот #Трикафта кој ни следува на Сите нас пациентите со Цистична фиброза