Фотографијата на девојчето кое навидум како да е потопено во тротоарот, стана хит на социјалните мрежи.

„Ќерка ми, каде е нејзиниот остаток?“, пишува покрај фотографијата, која беше објавена на „Редит“, а наскоро се прошири и на другите социјални мрежи.

„Ме заболи мозокот … не гледам за што станува збор“, коментираат корисниците на Твитер, но има и такви кои забележале за што станува збор. Дали и вие гледате?