Објавата на разговорот меѓу двајцата руски комичари и Зоран Заев на Ју туб по што беше преземен од македонските портали, предизвика вистинки бран на реакции на социјалните мрежи. Еве два часот по полноќ е, а илјадици луѓе се уште не можат да поверуваат во тоа што се случило и си играат мајтап со Заев. Насловната фотографија е всушност една од реакциите што се споделува на ФБ, како последица на тоа што во разговорот со лажниот Порошенко, Зоран Заев ги открива телефоните на Вес Мичел, Столтенберг и Ангела Меркел.

Видеото со разговорот можете да го видите и чуете на следниот линк: