Некогашниот миленик на женската публика во целиот регион, денеска има 35 години и изгледа сосема непрепознатливо во споредба со она како сме навикнати да го гледаме.

Иако тој одреден период беше повлечен од музичката сцена, тој денеска сериозно размислува да и се врати на музиката.

Едно време дури имаше и проблеми со вишокот килограми, но се чини дека тој проблем е решен.

Започнал да вежба, а промената е очигледна. Еве како изгледа тој сега.