Градоначалникот Петре Шилегов го гледал филмот „Пред снегот“ во Скопје, барем според неговата објава на Фејсбук.

Објавата предизвика лавини од смеа и коментари. Прочитајте ја, ја објавуваме како „фотографија на денот“.

Патем, за тие што денеска не излегле од дома, во Скопје врне дожд, но досега не паднала ниту една снегулка.

(Д.Г.)