Големо чудо, рече вчера премиерот Зоран Заев, за народните пари што си ги делеле во партизираното и фамилијаризирано СЈО.

Заев не сака да се валка угледот на СЈО поради „неколку случаи“. А неколкуте случаи од ден на ден стануваат се повеќе. Меѓу нив се најде и Ѓорѓе Делиџаков, внучето од сестра на „специјалната“ Катица Јанева.

Така освен обвинители, од народните пари на СЈО се омрсиле и шофери, новинари, правници, приправници, економски советници и други љубители на „правдата и СЈО“.