Министерот Горан Сугарески објави фотографија на која се заедно со премиерот Зоран Заев на прав пат и  „асфалтираат“.

– Продолжуваме да ја трасираме иднината на нашата земја, објави на Фејсбук Сугарески.

Пред изборите ветуваа 500 км нови автопати во Македонија, а денес не се гледа уште крајот и на почнатиот од старата власт од Кичево до Охрид.