Мартин Филиповски од „Некст тајм“ денеска се жени со Андреа Белеска, ракометарка од Кичево.

Мартин ја побара за жена Андреа на неговиот роденден на 20 септември минатата година.

Еве дел од атмосферата на свадбената веселба од пред домот на невестата.

Снимката ја објави порталот „Фактор“.