Ознака: албанија

ВЛАДАТА НА АЛБАНИЈА СЕ ПРЕДОМИСЛИ: Нема да плаќаат поскапа струја домаќинствата што зимава ќе трошат повеќе електрична енергија

Свет 12:56

БЕГАЈ: Силно го осудувам кршењето на територијалниот интегритет на Украина од Русија, тоа е лоша вест за светскиот мир и поредок

Свет 09:45

ТЕДИ БЛУШИ: Одборот за цените на горивата има само една цел, да ги испразни џебовите на граѓаните и да ги наполни на Еди Рама

Свет 13:10

ХАКЕРСКИ НАПАД НА АЛБАНИЈА: Објавени фотографии од полицискиот систем за видео надзор на Тирана и граничните премини

Свет 13:19

Поради сајбер нападот во Албанија на граничните премини Горица и Ќафасан преминувањата се регистрираат рачно

ТУРИЗАМ ВО АЛБАНИЈА: Во првата половина од годинава приходите се 1,13 милијарди евра

РЕКОРДНА ПЕЧАЛБА: Емигрантите од Албанија за шест месеци дома испратиле 376 милиони евра, најмногу во последната декада

Свет 22:02

ПО КИБЕР НАПАДОТ ВО АЛБАНИЈА: Веќе шести ден полицијата нема пристап до системите во кои се чуваат податоци за криминалците

Свет 19:15

БАЛКАНОТ СЕ СЕЛИ: За 10 години од Албанија официјално се иселиле 500.000 граѓани, неофицијално многу повеќе, бранот продолжува

Свет 13:11

Еди Рама и Ентони Блинкен разговараа телефонски по кибер нападите врз Албанија