Ознака: ангеловска

АНГЕЛОВСКА: Ја сакам Македонија дигитална како Естонија, технолошки како Израел, со човечки капитал како Сингапур, образование како Финска и со здравство како Швајцарија

АНГЕЛОВСКА: Немам што да кријам, дојдов на оваа позиција без никаков багаж и без очила

АНГЕЛОВСКА: Просечната плата е близу 500 евра затоа плаќањето во кеш го зголемивме на 3.000 евра

АНГЕЛОВСКА: Вработуваме повеќе нови лица во администрацијата оти старите си одат во пензија

Купи куќа, купи стан: Ангеловска ќе ги обиколи штандовите од проектот на Груевски и Јанакиески

АНГЕЛОВСКА ЗА ПРОЕКТОТ НА ГРУЕВСКИ: Вградивме нови услови во „Купи куќа, купи стан“

АНГЕЛОВСКА: Магично стапче за решавање проблеми не постои, магијата е во сите нас

АНГЕЛОВСКА: Со национална стратегија ќе го подобриме животот на младите во земјава

АНГЕЛОВСКА: Не може да очекувате некого да го задржите во земјава и да плаќа повисок данок ако ги гледа другите кои не ги плаќаат даноците

РЕФОРМА НА РЕФОРМАТА: По откажувањето од прогресивниот данок во аут до 2023-та и данокот на доход од депозити и капитална добивка