Ознака: анѓушев

(фото) АНЃУШЕВ РЕКОРД: Невработеноста во Македонија падна на рекордно ниски 17,1 отсто

АНЃУШЕВ: Во финале сме за тендер за изградба на ХЕЦ Чебрен преку јавно-приватно партнерство

АНЃУШЕВ: СБ ќе ни даде 420 милиони евра за подобрување на македонската бизнис околина

АНЃУШЕВ: Се работам законски и во интерес на граѓаните, не знам зошто Антикорупциска донела таква одлука за литиум-јонските батерии

ПО НАЈАВАТА ЗА ПОВЛЕКУВАЊЕ: Колку му паднал профитот во фирмите на Анѓушев?

АНЃУШЕВ НАЈАВИ ЗАТВОРАЊЕ НА ФАКУЛТЕТИ: Загрижувачки е што 90 отсто од младите одат на факултет, а немаме заварувачи и шофери

АНЃУШЕВ: Се повлекувам од политиката оти драстично падна профитот во моите компании

АНЃУШЕВ: Рапидно растат платите на градежните инженери

АНЃУШЕВ: Јас апсолутно сум за неодложно воведување на данок на каматите на депозитите и капиталните добивки

Анѓушев: Економијата во земјава е поставена на цврсти основи