Ознака: Автопат

Сугарески: Автопатот од 12,5 км од Скопје до Блаце ќе се гради до 2023 година

Османи: Автопатот од 12,5 км од Скопје до Блаце е стратешки проект

Свет 10:17

Блиски Исток: Израелците и Палестинците поделени и на новиот автопат

СУГАРЕСКИ: Наскоро почнува тендерирање на 1,9 километри од автопатот од Скопје кон Косово

ВЛАДА: Заев ќе отвори нов автопат во Бугарија

СУГАРЕСКИ НАЈАВИ ЗАСИЛЕНА ИЗГРАДБА: Чочек на автопатот Кичево – Охрид во 2021 година

Османи: Автопат од Македонија кон Косово е еден од приротитетите на Владата

Коридор 10: Пуштени за сообраќај две делници од автопатот од Србија кон Македонија

ИСКЛУЧЕНО ОСВЕТЛУВАЊЕ: Внимателно низ тунелот Чочек на автопатот кон Грција

Србија: Отворена 6,6 км делница на автопатот кај Бујановац