Ознака: бдп

Македонија со раст на БДП од 0,1 осто, а Албанија со рекордни 4,4 проценти

Свет 09:49

Парламентарна препорака – Велика Британија треба да ги зголеми трошоците за одбраната

Песимистичко сценарио – ЕУ ќе ја стигнеме за 2 века

Карта на срамот: Реалниот БДП на Хрватска за 27 години пораснал за само 6,8 отсто

ВМРО-ДПМНЕ: Заев, Анѓушев и Тевдовски направија економско цунами, само си ги полнат своите џебови

Мицкоски: Капацитетот за лажење на Евро Заев е голем, a растот на БДП од 0,1 отсто може да е и помал

КОЛАПС НА МУРТИНО ПОЛИТИКАТА: 0,1 отсто раст на БДП во првите три месеци од 2018

Анѓушев е оптимист со раст од само 0,1 процент на БДП во првиот квартал

БДП порасна едвај 0,1 отсто, најмногу од уметност, забава и рекреација

Лашкоска: Картелот наречен СДСМ крие дека државниот долг надмина 4 милијарди, а јавниот рапидно оди кон 5 милијарди