Ознака: битиќи

БИТИЌИ: Во криза не смееш да се однесуваш како воен профитер, знаеме како завршуваат тие, затоа јас апелирам на моралните вредности

БИТИЌИ: Не може сега да се каже колку ќе поскапи струјата, се уште правиме калкулации за праведен и правичен тарифник

БИТИЌИ: Генералниот штрајк очигледно е почнат, а за жал, и покрај неколкуте обиди, од СОНК не ни дадоа доволно шанса да преговараме

БИТИЌИ ЗА ШТРАЈКOT НАЈАВЕН ОД СОНК: За жал, заборавате дека на 23 февруари, кога дојдовме до договор, немаше војна која сега ја има

БИТИЌИ: РСМ е атрактивна дестинација за инвестиции кои ќе донесат просперитетна иднина за нашата држава, но и за регионот

БИТИЌИ: Парите за минимална плата и пензии се испланирани и не треба да се грижиме дека ќе земеме од некаде за да им дадеме пензии

БИТИЌИ: Покачувањето на пензиите ќе биде какво што не било никогаш досега, но сега не можам и не сакам да лицитирам со конкретни бројки

БИТИЌИ: Нема да има рестрикција на струја и нема по Нова година да има толкаво поскапување како што некои сеат страв кај народот

БИТИЌИ ЗА ОДНОСИТЕ СО БУГАРИЈА: Клучно е железничката инфраструктура меѓу Скопје и Софија да профункционира час поскоро

БИТИЌИ: Јас сум секогаш подготвен да одговорам на задачите, а од мандатарот зависи дали ќе бидам и во новата влада