Ознака: царовска
Некатегоризирано 08:58

ЦАРОВСКА: Со обука на наставници денеска во четири училишта почнува пилот-програмата за сеопфатно сексуално образование

Некатегоризирано 12:34

ЦАРОВСКА: Ќе создадеме наш модел на образование

Некатегоризирано 21:42

ЦАРОВСКА: Училиштето не е само зграда на општината, туку место каде создаваме граѓани кои ќе ја водат државата

Некатегоризирано 15:04

ЦАРОВСКА: Правиме темелна образовна реформа за да создаваме генерации кои критички ќе мислат и ќе бидат движечка сила во државата

Некатегоризирано 00:29

ЦАРОВСКА: Нема причина зимскиот распуст да почне порано, не се точни тврдењата на СОНК дека има 1.000 наставници заразени со Ковид-19

Некатегоризирано 11:45

ЦАРОВСКА: Низок е процентот на Ковид-19 во училиштата, овој модел на настава останува се додека не се создадат услови за затворање

Некатегоризирано 12:07

ЦАРОВСКА: Нема екскурзии годинава, може само прошетки до 5 км за социјализација на учениците

Некатегоризирано 09:58

ЦАРОВСКА: Приоритет ни е квалитетно образование и политики насочени кон младите

Некатегоризирано 15:14

ЦАРОВСКА: Поразлична е, но не гледам причина зошто да немаме многу добра учебна година

Некатегоризирано 11:41

ЦАРОВСКА: Настава преку МТВ за семејствата што немаат компјутери, а имаат повеќе деца