Ознака: цена

Цената на нафтата надмина 116 долари за барел

Свет 13:13

Франција ја замрзнува цената на плинот за домаќинство до крајот на 2022 година

Потрошувачката инфлација во САД е највисока во последните 40 години, цената на бензинот викендов скокна до 5 долари за галон

Меѓународната агенција за енергетика пушта во продажба 120 милиони резервни барели нафта за да ја стабилизира цената на светскиот пазар

Цената на нафтата е на највисоко ниво од 2008 година, се искачи на 139 долари по барел

Цената на нафтата порасна заедно со зголемувањето на тензиите во Источна Европа

Турција на прво место по најевтини билети за кино, Србија стои на четвртото место

Спорт 12:13

Грилиш: Цената од 100 милиони фунти значи дека кога сте во сушна сезона, луѓето прашуваат дали вредите за парите

БИТИЌИ: Гарантирам дека цената на струјата ќе скокне по 1 јануари ама не толку колку што сакаат поединци и медиуми да го плашат народот  

Цената на кафето достигна највисоко ниво во последните 10 години