Ознака: џонсон
Свет 10:58

Велика Британија: Премиерот Џонсон најави итна ревизија на казните за големи злосторства

Свет 18:54

ДРАМАТИЧНО ИНТЕРВЈУ НА БОРИС ЏОНСОН ЗА ТЕЛЕГРАФ: ЕУ сака да создаде супер држава, исто како и Хитлер!

Свет 11:33

СИ-ЕН-ЕН: Борис Џонсон во Велика Британија наследи уставен хаос од Тереза Меј

Свет 15:32

Старџен: Џонсон го води Обединетото Кралство во пропаст

Кери Синодс, партнерката на Борис Џонсон, ќе се пресели на Даунинг стрит 10

Свет 13:32

Ултиматум од Џонсон: ЕУ или ќе преговара повторно за Брегзит или на 31 октомври си одиме без договор

Свет 11:43

Сан: Оставка ќе поднесат 12 министри ако Борис Џонсон стане премиер

Свет 09:22

Почнува трката за наследник на Тереза Меј: Џонсон е фаворитот

Свет 12:05

ВОА: Не е тајна, Борис Џонсон има незаситна глад за позиција

Свет 14:58

Лондон: Судење му се заканува на Џонсон кој е фаворитот за наследник на Меј