Ознака: фени

ЕНЕРГЕТСКА КРИЗА: Топилницата ФЕНИ, сега со име ЕУРОНИКЕЛ, утре ги гаси печките, прекинува производството, а вработените одат дома

ЕУРОНИКЕЛ ИНДУСТРИ: Компанијата не се затвора и не се продава туку влегува во плански ремонт поради високата цена на струјата кога на никелот паѓа

СЕ ГАСИ ФЕНИ: Печките од синоќа ставени на минимум, производството стопирано, работниците ќе одат дома на принуден одмор?

Анѓушев: Се растераа сите магли околу Фени

ГСОЛ: Крај на несигурноста во ФЕНИ и почеток на инвестиции

ГСОЛ/Еуроникел достави ревидиран план за реорганизација на ФЕНИ Индустри

ТИМ: Апелација го укина решението на велешкиот суд за ФЕНИ

Судот потврди дека Фени излегува од стечај

„Минстрој“: Планот за реорганизација на „Фени“ не е најдобро решение

ГСОЛ: ФЕНИ ќе биде водечки производител на фероникел во Европа