Од пиар агенција која ја претставува компанијата Еуроникел индустри добивме реакција во врска со текстот што денеска го објавивме, а е преземен од друг медиум, што е наведен како извор на информација.

Текстот што го добивме по електронска пошта од пиар агенцијата која го преставува Еуроникел комапни насловен како демант, го објавуваме во оригиналната верзија: